Aktiviteter i Færgelejet
Som det også fremgår af opslaget Arbejds- og interessegrupper, deltager alle beboere i Færgelejet i én eller flere af de aktiviteter, som udspringer af de nævnte grupper, hvad enten det drejer sig om de tilbagevendende arbejdsopgaver som rengøring af fællesfaciliteter, have- og værkstedsarbejde, flaghejsning m.m., eller om aktiviteterne er mere relateret til personlige interesser som kreative sysler, gå- og cykelture, fugleekskursioner, natur- og kulturoplevelser, kortspil, bordtennis, petanque m.m.

Herudover afvikles mange arrangementer, hvor alle beboere kan deltage, hvis de har tid og lyst. Herunder er et lille udvalg af aktiviteter, som har været gennemført det seneste års tid.

Alle arrangementer annonceres og dokumenteres på seniorbofællesskabets interne hjemmeside under menuen "Nyt fra Færgelejet". Her er et lille udpluk fra seniorbofællesskabets første år:

Nyt fra Færgelejet - Nr. 56:

Onsdag, den 23. oktober var der fællesspisning i Færgelejets fælleshus, hvor 62 af beboerne deltog . Temaet var italiensk mad - og det blev en god aften, hvor alle "spiste, drak og morede sig".

[Internt link til billedserie fra aftenen - ikke aktivt]

Nyt fra Færgelejet - Nr. 55:

Fredag, den 18. oktober besøgte 22 beboere fra Færgelejet Holckenhavn Slot. Vi spiste en udsøgt frokost og fik en spændende gennemgang af slottets historie.

[Internt link til billedserie fra besøget - ikke aktivt]

Nyt fra Færgelejet - Nr. 54:

Onsdag, den 9. oktober var der revyviser på programmet, da Ole med midtfynske kammerater spillede og sang for til gode, gamle revyviser fra 1920'erne, -30'erne og -40'erne; og vi andre sang med...

[Internt link til billedserie fra aftenen - ikke aktivt]

Nyt fra Færgelejet - Nr. 53:

Så er vi klar til efterårssæsonens første bankospil, hvor også de små - børnebørnene - er velkomne. Det finder sted søndag, den 27. oktober kl. 14 i vores fælleshus. 

[Internt link til billedserie fra eftermiddagen - ikke aktivt]

Nyt fra Færgelejet - Nr. 45:

Lørdag, den 25. maj afholdt Færgelejet loppemarked for alle interesserede på arealet mellem Fælleshuset og Værkstedet. Det blev en fin dag, hvor 'kaffekassen' fik et fint tilskud.

[Internt link til billedserie fra arrangementet - ikke aktivt]

Nyt fra Færgelejet - Nr. 43:

Onsdag, den 5. juni fejrer vi grundlovens tilblivelse og det repræsentative demokratis fødsel i Danmark. Men det er også dagen, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussen har udskrevet til folketingsvalg. Samme aften inviteres alle over i Fælleshuset til lidt at spise og drikke samt muligheden for at følge valgets udvikling på storskærm:

Valgaften med flæsk [Internt link - ikke aktivt]

Nyt fra Færgelejet - Nr. 39:

Her følger en fotodokumentation for Færgelejets udflugt til Gyldensteen Strand søndag, den 12. maj 2019, hvor vi både besøgte Gyldensteen Gods og naturgenopretningsprojektet ved Gyldensteen Strand.

Fotos fra turen [Internt link]

Nyt fra Færgelejet - Nr. 37:

Kreativgruppen - Nørkleklubben - holdt sæsonafslutning med spisning på Cafe Clark’s mandag, den 29. april 2019. 21 “tøser” deltog i afslutningen. 

Fotos fra arrangementet [Internt link - ikke aktivt]

Nyt fra Færgelejet - Nr. 35:

Her følger senere en fotodokumentation for Færgelejets besøg på Johannes Larsen Museet lørdag, den 23. marts 2019, hvor vi fik en introduktion til udstillingen:

Fotos fra besøget [Internt link - ikke aktivt]

Nyt fra Færgelejet - Nr. 34:

Søndag, den 28. april er der landsindsamling for Hjerteforeningen. Vi har her i Færgelejet lovet at stille op som indsamlere på så mange ruter, at vi kan gå os til en hjertestarter.

Læs mere  indsamlingsdagen [Internt link - ikke aktivt]

Nyt fra Færgelejet - Nr. 29:

Tirsdag, den 2. april, kl. 19.00 i Fælleshuset. Som optakt til den store cykelbegivenhed i 2021 inviterer Karsten Laursen, 46,1. nr. 3, alle naboer i Færgelejet til en hyggelig aften, hvor han vil fortælle om sine oplevelser i forbindelse med deltagelse i et holdløb fra Svendborg til Paris i 2009 og årene frem:

Tour de Paris [Internt link - ikke aktivt]

Nyt fra Færgelejet - Nr. 28:

En gruppe af Færgelejets cykelentusiaster har været samlet for at lægge planer for forårets cykelture omkring Nyborg.

Læs mere på "Cykelentusiasterne"  [Internt link - ikke aktivt]

Nyt fra Færgelejet - Nr. 27:

Vandretursgruppen er nu rigtigt kommet i gang - ikke mindst takket være stor opbakning og det gode vejr.

Her er et par fotos fra mandagens tur [Internt link - ikke aktivt]

Nyt fra Færgelejet - Nr. 26:

Torsdag den 21. februar repræsenterede en lille gruppe Færgelejets beboere på Fyens Stiftstidendes afsluttende arrangement om "Det gode liv".

Billeder fra arrangementet  [Internt link - ikke aktivt]

Nyt fra Færgelejet - Nr. 6:

Tirsdag den 4. december var Grøn Gruppe i gang med at plante læhegn. Hver mandag fremover er det arbejdsdag for gruppens medlemmer.

Billeder fra Grøn Gruppes arbejdsdag [Internt link - ikke aktivt]

Nyt fra Færgelejet - Nr. 5:

Mandag eftermiddag den 26. november havde Kreativ Gruppe sammenkaldt til fremstilling af juledekorationer for all e. Ellers mødes gruppens medlemmer hver mandag for at i fællesskab at være kreative på forskellige måder.

Billeder fra arrangementet  [Internt link - ikke aktivt]

Tilbage til: